PF 2024

Vážení a milí,
přeji nám všem v těchto neklidných časech klidné a rozjímavé vánoční svátky, přeji nám, abychom si v nich našli čas být jenom sami se sebou, aby nám přinesly radost a úsměvy a naladily nás na vstup do zajímavého roku 2024.

Hvězdy nám na příští rok připravují dosti barevnou paletu energií, možná nás čeká hodně překvapivých momentů a událostí, jak to ve videu pod tímto textem shrnuje paní Tatjana. Možná víc než kdy dříve budeme potřebovat zůstat ve svém středu, v prostoru posvátného ticha, ve spojení se svou Duší. Cítím v těchto dnech ještě silnější potřebu než obvykle zalézt si do tohoto prostoru a jenom Být.

V magickém období mezi Slunovratem a Novým rokem naši předkové vykonávali rituál Dvanácti kouřových (nebo též Svatých) nocí. Každá z těchto nocí představovala jeden měsíc v končícím roce a v této noci bylo možné s pomocí modliteb a vykuřovadel spálit, očistit a odpustit všechno, co se v odcházejícím roce nestihlo. Můžeme se tímto rituálem nechat inspirovat… můžeme nechat v každé z těchto nocí něco starého a nepotřebného odejít, můžeme naopak nechat vyvstat nějaké nové téma, můžeme nechat projevit určitou svoji sílu nebo dar. A nebo nemusíme nic z toho a můžeme jenom čerpat sílu z těchto podpůrných energií. Přesně před rokem jsem nahrávala meditaci Prostor Duše (odkaz) – cítím, že je dobré ji připomenout.

Za končícím rokem se krátce ohlédnu v některém z dalších textů… myslím, že jeho slova z těchto nocí volně vyvstanou…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *