Knižní okénko 12

Před rokem jsem na jednou svém semináři potkala Katku, sympatickou černovlásku z Brna. Když jsme se poznaly trochu blíž, vyprávěla mi svůj příběh. Příběh, jehož součástí byla závažná onkologická diagnóza, jehož součástí je i uzdravení. A cesta k němu. A zmínila, že o této své cestě píše knihu.

Před dvěma týdny jsme se potkaly znovu… a dostala jsem od ní jeden z prvních výtisků. Nabízí se věta, která je tak trochu klišé: „Ještě voněla tiskárnou.“ Začetla jsem se do ní a stala jsem se tak trochu součástí tohoto příběhu, tichým pozorovatelem, který drží palce.

Katka nešla cestou Germánské nové medicíny, nešla cestou hledání přesné příčiny, nepoužívala přístupy, které při konzultacích používám já. S mnohým z toho, co popisuje jako součást svého léčení (které probíhalo z velké části i klasickými medicínskými postupy), jsem však v hlubokém souladu a mnohé z toho i já doporučuji lidem, kteří směřují k uzdravení. Proto jsem moc ráda, že ke mně její knížka přišla, že jsem ji nechala vstoupit i sem, do Knižního okénka, a samozřejmě ji budu doporučovat dál.

Pokud někdo cítíte, že je to v tomto čase knížka pro vás nebo pro někoho z vašeho okolí, můžete si ji objednat přímo u Katky: https://www.zdravanemoc.cz/
Případně pokud byste o ni měli zájem někdo z Brna a z míst, kam jezdím na semináře, můžete se domluvit na předání i se mnou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *