MMXX pohledem vnitřních archetypů

Letošní rok se ještě neukotvil v realitě do té míry, že by se zdálo nepatřičné vracet se k roku předešlému, proto se za oním výjimečným rokem 2020 – MMXX ještě jednou ohlédneme. Každý z nás si na základě toho, co a jak v něm prožíval a jak si tyto prožitky pro sebe vyhodnotil, nastavil ve své mysli určitý obraz. Pro někoho to byl rok transformační, pro někoho bolestný, pro někoho objevný atd.  Na malých předvánočních setkáních jsme se na uplynulý rok podívali úplně jinak, nechali jsme k němu promluvit několik svých vnitřních archetypů neboli podosobností, našich vnitřních psychických součásti. Některé odpovědi z našeho podvědomí, s nímž jsme touto formou komunikovali, byly velmi zajímavé a překvapující a náš obraz MMXX obohatily další vrstvou barevných odstínů…

Můžete si tento pohled vyzkoušet také a potkat se s dvanáctkou archetypů, s následující nahrávkou. Nevadí, pokud vám neodpoví všechny, často stačí pocit, jaký z kontaktu máte:

Pozn.: Nechávám pro každou z podosobností jenom krátký čas na rozhovor. Pokud má přijít odpověď, tak přijde – při delším časovém intervalu už se příliš zapojuje mysl. Můžete pokaždé nahrávku zastavit a poznamenat si odpověď, příp. rozhovor v tichu dokončit.

One thought on “MMXX pohledem vnitřních archetypů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *