Malba Rodového stromu

Jsem vděčná za to, kolik nádherných a inspirujících lidí potkávám díky své profesi. Kolik otevřených setkání zažívám, s kolika lidmi se takto spojuji. Nedávno se na jednom z mých seminářů objevila Jana, krásná moudrá žena, kterou její životní cesta přivedla na místo, kde mohla začít projevovat své dary, do té doby skryté. Začala se věnovat malbě a léčivému malování – učí, jak se skrze tvorbu spojit se svým nitrem a léčit ho, jak nacházet pravdivé odpovědi uvnitř sebe.
Ráda tu sdílím její pozvání na kurz Malování Rodového stromu, jehož prostřednictvím se léčí vztahy v rámci rodin a rodů.

„Inspirací nám je STROM a jeho dokonalá forma daná Stvořitelem. Již v jeho semeni je obsažena veškerá informace o podobě, růstu i plodech. Je naprosto v souladu s místem, okolím, rytmem přírody, pevně ukotven kořeny v zemi. Koruna roste vzhůru, listy přijímají světlo, přetváří je a pohybem mízy vyživují strom i s kořeny. Je to úžasný přírodní proces cyklicky se opakující celé věky. Již pohled na zdravý strom s mohutnou korunou a silnými kořeny dává tušit pevný růst a zdravé plody.

Podobu můžeme přenést na lidský rod. Zdraví i silu čerpáme ze zdravého základu rodu. Zkušenosti, dary a talenty jednotlivých členů rodiny jsou pevně zapsány v krvi a DNA každé buňky. Velké množství informací zde uložených je potřebnou výbavou pro celý náš život na Zemi. Každá buňka těla tedy přesně ví, co je jejím úkolem. Vše potřebné je uloženo v naší duši před narozením.

Vliv rodinné výchovy a společnosti pak máme v sobě zapsány v podobě vzorců, které často automaticky přebíráme po řadu generací. V průběhu života jsme vyzýváni vzorce měnit i opouštět. Přicházejí lekce a zkoušejí, nakolik umíme převzít život do svých rukou. Učí nás vidět širší souvislosti, porozumět strukturám života a Vyšším zákonům. Pochopit strom svého rodu, propojit se s našimi kořeny, pročistit bolavé zápisy a objevit při malbě nezměrný tvořivý potenciál je naším společným záměrem a jednou z mnoha cest, jak prozřít a přinést radost i světlo do každodenního života.“

Bližší informace a možnost přihlášení najdete na tomto odkaze:
www.tvorivostzeny.cz/rodovy-strom

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *