Sebepropojení

Přilétla mi dnes do mailu otázka, co se schovává ve významu slova Sebepropojení. Nazvala jsem tak svůj nový seminář. Vybral si tohle slovo do svého názvu sám, ve chvíli, kdy jsem o něm poprvé začala přemýšlet. Někdy se mi to takto stává, Většinou se potom i obsah začne tvořit lehce a bezúsilně, jako by mi ho někdo nenápadně našeptával.

• Sebepropojení znamená spojení toho, co je v nás odděleno. Spojení úrovní naší bytosti, které přestaly fungovat v souhře a často jdou spíš proti sobě.

• Sebepropojení znamená naučit se naslouchat tiché řeči našich těl (viz tento a tento text), pochopit, proč je to tak důležité, a rozvinout tuto komunikaci.

• Sebepropojení znamená naučit se nacházet zdroje harmonických stavů, plně je prožívat a předávat je svému tělu.

• Sebepropojení znamená otevřít své vědomí světlu své duše, odkud přicházejí ty nejléčivější frekvence, jako je stav absolutního míru a blaženosti.

• Sebepropojení znamená stát se sám sebou a nechat skrze sebe proudit život, volně a s plnou důvěrou v jeho nekonečnou moudrost.

O to se společně pokusíme na tomto semináři, ve vzájemném sdílení, s pomocí několika informačních technik a hlubokých meditací.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *