Ano Energii v životě

Když jsem tu vloni psala svůj „padesátkový“ článek a přemýšlela o tom, co pro mě do budoucna může být jinak, prolétla mi hlavou věta: „Říkej častěji Ano a stůj si za svým Ne“. Občas si na ni vzpomenu, když přijde nějaký impuls nebo nabídka a já se chystám ji odmítnout, nebo když naopak už-už kývám na něco, s čím nejsem v souladu.
A přesně k takovému rozhodování jsem byla postavena v srpnu, když mě oslovila jedna příjemná mladá dáma jménem Lucie s prosbou o natočení rozhovoru pro online kongres Energie v životě, který připravuje.

Když jsem se podívala na témata, ze kterých tento kongres bude sestávat, připadalo mi, že se se mnou vlastně v ničem nepotkávají a že nemám jediný důvod do této akce vstupovat. Když jsem se však v létě setkala s Lucií, tak naše rozmluva od prvních minut plynula na souladné vlně a vnímala jsem v mnoha směrech tak podobné vidění světa, že se mé Ne změnilo na Ano.

Natáčely jsme včera, bylo nám při tom moc příjemně, chvílemi jsme zapomínaly na kameru a nechaly proplouvat nejrůznější témata, od Germánské nové medicíny, přes světla a stíny, Genové klíče, Bioinformatiku, k sebepřijetí, k vidění skutečnosti a iluzí, k mravencům … a zase zpět.

Chcete-li se na rozhovor (samozřejmě i na další) podívat, můžete se na sledování kongresu zaregistrovat (zdarma) po kliknutí na tento obrázek.

A doufám, že vás jeho sledování bude bavit stejně, jako nás bavilo natáčení.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *