Škola přerodu (krátký film)

To, o čem mluví tento krátký film, příběhy lidí, kteří v něm vystupují, se možná někomu mohou zdát jako fantazie a nemožnosti. Možná bych to před pár lety vnímala podobně. Možná i dnes, kdybych se sama k tomuto učení nedostala a nezačala ho studovat. A to –  stejně jako vše ostatní – pořádně do hloubky. Nezapřu svého introvertního badatele (Human design profil 5/1) 🙂
Od roku 2013 probíhají díky manželům Bělousovým kurzy pana Petrova a další lektorky z jeho centra i u nás, řada lidí je tu absolvovala a mnozí z nich si výrazně zlepšili své zdraví, začali jinak chápat život, uzdravili se, vylepšili kvalitu svého života… změnili se. V roce 2014 bylo založeno České regionální centrum Strom života v Brně.

Já sama pracuji s řadou technik a postupů, které jsem se tu naučila. Velmi dobře mi doplňují další témata a obory, kterým se věnuji.
A silně souzním se slovy pana Petrova, která říká v tomto filmu. Dnes není doba, aby šli nemocní lidé za někým, kdo je uzdraví. Ať už to je lékař nebo léčitel. Vznikají tak nezdravé energetické vazby a návazné problémy. Lékař nebo léčitel by měli nemocného vést k jeho vlastnímu uzdravovacímu procesu, mohou mu v něm zpočátku pomoci, nasměrovat ho, ale hlavní díl snahy už by měl být na něm. I proto se nikdy nenazývám léčitelkou. Pomáhám svým klientům rozklíčovat příčiny jejich nemoci, pomáhám jim je zpracovat a předávám jim znalosti – přímo prostřednictvím slov, i informačně a energeticky formou prožitku. Potom už je to především na nich, jen ve vážných případech v léčbě spolupracuji a vnáším do léčby dál své impulsy. A vlastně mě to i mnohem víc takto baví – spíš učit než léčit. A jsem velmi vděčná těm, kteří mi umožnili být jejich průvodcem a svědkem jejich uzdravení.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *